Delicte

Directorul Salinei Târgu Ocna, trimis în judecată după ce ar fi dat contracte la schimb cu ridicarea unei case

 

Directorul sucursalei Salina Târgu Ocna (din cadrul Societății Naționale a Sării – S.A.), Daniel Goagă, a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacău pentru luare de mită, urmând ca dosarul să fie soluționat de Tribunalul Bacău.
Potrivit unui comunicat remis astăzi de DNA, în toamna anului 2013, în calitatea menționată, Goagă a pretins de la un om de afaceri efectuare, în mod gratuit, a lucrărilor de construcție a unei case în schimbul atribuirii unor contracte către firma acestuia.
„În acest context, în cursul anului 2014, inculpatul Goagă Daniel, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a participat la atribuirea, către firma omului de afaceri, a unui număr de șase contracte în valoare totală de 762.660,30 lei fără TVA, beneficiind din partea acestuia de execuția unor lucrări la imobilul pe care îl edifica în valoare de 54.570 lei”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button