Sport

ROLAND GARROS. Simona e O.K. Halep, evoluție solidă în meciul de debut

 

Deși participarea ei la Roland Garros a fost pusă sub semnul întrebării din cauza accidentării la gleznă pe care a suferit-o în finala de la Roma, Simona Halep a arătat bine în primul meci jucat la Paris.

Mutată de pe arena principală, „Philippe Chatrier” pe al doilea stadion al complexului, „Suzanne Lenglen”, disputa cu Jana Cepelova (Slovacia, 89 WTA), din primul tur de la Roland Garros a fost controlată de Halep, care nu a părut să aibă vreo problemă. Românca s-a mișcat excelent, a lovit bine, astfel că totul pare să fie în regulă.

După doar o oră și nouă minute, Halep a încheiat meciul, scor 6-2, 6-3, iar în turul al doilea se va duela cu nemțoaica Tatjana Maria (102 WTA).

„Sunt fericită să fiu aici, la Roland Garros. Nu e ușor să joci cu Jana, e o adversară dificilă, dar m-am descurcat bine. E ceva special să văd că am atâția fani în tribune. Le mulțumesc că sunt alături de mine. Îmi doresc să merg departe în turneu și să nu îi dezamăgesc”, a declarat la finalul partiei Simona Halep, într-un interviu realizat pentru Eurosport de fosta campioană de la Wimbledon, Marion Bartoli.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button