Sport

Dică, blocat de SCM Pitești? „Va putea pleca numai după ce îşi va încheia relaţiile contractuale”

 

Chiar dacă Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB, tehnicianul trebuie să își rezolve problemele cu actuala sa formație, SCM Pitești.

„Nicolae Dică se află sub contract cu clubul nostru până la data de 30.06.2018. Până în acest moment, nu am fost informaţi de către acesta privind posibilele negocieri pe care le-ar purta cu FCSB pentru postul de antrenor. Conform înţelegerii actuale, în contractul dintre cele două părţi, există şi o clauză de reziliere. În eventualitatea în care Nicolae Dică ar putea ajunge la o înţelegere cu altă echipă, acesta va putea pleca numai după ce îşi va încheia relaţiile contractuale cu SCM Piteşti. În acest moment, Nicolae Dică se află încă sub contract cu clubul nostru şi se ocupă de pregătirea ultimelor două partide pe care care echipa le mai are de disputat în acest retur de campionat”, se arată într-un comunicat al celor de la SCM Pitești.

CITEȘTE ȘI: 

Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button