Sport

WTA MADRID. Simona Halep e din nou campioana turneului din capitala Spaniei. Finală superbă cu Kristina Mladenovic

 

Simona Halep (8 WTA) a câștigat pentru al doilea an la rând turneul WTA de la Madrid. În finală, reprezentanta noastră a dispus cu 7-5, 6-7, 6-2, după 2 ore și 44 de minute de tenis de calitate, de franțuzoaica Kristina Mladenovic (17 WTA).

Primul set a avut o desfășurare ciudată, cele două jucătoare reușind să câștige serii de gameuri. Mladenovic a condus cu 2-0, Halep a revenit și a trecut în avantaj, 3-2. Apoi, franțuzoaica a făcut 5-3, dar ultimul cuvânt a fost al Simonei, care a închis manșa cu 7-5.

Halep a început bine și setul secund, s-a desprins la 2-0, dar Mladenovic a revenit și a egalat la 2. Apoi s-a mers cap la cap până la 6-6. În tie-break, franțuzoaica s-a impus cu 7-5 și a luat setul cu 7-6.

S-a ajuns în decisiv, unde Halep a dominat ostilitățile. Românca a închis setul cu 6-2 și meciul cu 7-5, 6-7, 6-2 și și-a adjudecat al doilea titlu consecutiv la Madrid. Halep mai are și o finală, pierdută în fața Mariei Sharapova în 2014.

„Trebuie să o felicit pe Kristina. A evoluat extraordinar în această primă parte a sezonului și îi doresc să ajungă în top 10. Este un turneu special pentru mine. Am două titluri la rând aici și încă o finală. Mă simt ca acasă. Le mulțumesc celor din echipa mea, românilor din tribune, lui Ilie Npstase și lui Ion Țiriac, cel care a fost mereu alături de mine”, a spus Halep la finalul meciului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button