112

BRAŞOV. Accident în intersecţie, provocat de o şoferiţă care a ignorat STOP-ul

 

O persoană a fost rănită, iar trei autoturisme au fost avariate, ieri dimineaţă, în urma unui accident rutier provocat de o şoferiţă, la intersecţia străzii Oituz cu strada Codrii Cosminului.

„La data de 3.05 a.c., în jurul orelor 7.00, o femeie cu vârsta de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Oituz, din municipiul Brașov, dinspre str. T. Vladimirescu către str. Codrii Cosminului, la intersecția cu str. Codrii Cosminului, nu a respectat semnificația indicatorului «OPRIRE», a pătruns în intersecție unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar dinspre str. 13 Decembrie către B-dul Griviței, de către un bărbat de 61 de ani”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-o maşină parcată.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a şoferului în vârstă de 61 de ani, el fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Cercetările în cauză continuă pentru vătămare corporală din culpă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button