Sport

CORONA BRAȘOV. Dragoș Dobrescu: „Calificarea în cupele europene ar însemna salvarea acestui sezon”

 

Corona Brașov își începe mâine aventura în Cupa României la handbal feminin, competiția care îi poate aduce biletul pentru sezonul viitor al cupelor europene.

De la ora 19.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, în optimile de finală ale competiției, brașovencele se vor duela cu CSM Bistrița.

„Am discutat cu fetele şi le-am spus ceea ce ştiau şi ele, că meciurile de Cupă sunt toate ca o finală. Se joacă un singur meci. Avantajul este că jucăm acasă, avem publicul de partea noastră. Trebuie să dăm totul şi să ne calificăm în faza următoare. Este adevărat, în campionat a fost un meci pe care l-am controlat, dar pe final au apărut câteva probleme care trebuie eliminate. Sper să fie un meci fără mari emoţii şi să mergem mai departe. Şansele sunt foarte mari de a ne îndeplini obiectivul, depinde doar de fete. Bistriţa are o echipă cu jucătoare valoroase, care pot face diferenţa, dar dacă noi jucăm la adevărata valoare, în mod normal, nu ar trebui să avem probleme. Sunt optimist, întrucât le-am simţit pe fete decise să facă totul pentru a ajunge în Final 4. Calificarea în cupele europene ar însemna salvarea acestui sezon şi trebuie să facem totul pentru a o obține”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu.

Tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală va avea loc vineri, la sediul Federației Române de Handbal. 

FOTO: Facebook ASC Corona Brasov Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button