Expres

Update BRAȘOV. 15 trenuri au întârzieri din cauza copacilor doborâți de vânt

  • cfr_234604.JPG
 

Circulaţia feroviară între Predeal şi Braşov, pe relaţia Timişul de Sus-Dârste, întreruptă din nou, miercuri seară, după ce un copac a căzut peste liniile de înaltă tensiune, a fost reluată pe un fir după mai mult de cinci ore, în total 15 trenuri fiind afectate. Potrivit unui comunicat al CFR Infrastructură, la ora 21.13, s-a redeschis circulaţia trenurilor pe relaţia Timişu de Sus-Dârste, garniturile fiind remorcate cu locomotive electrice pe firul I. „Cele 15 trenuri care au staţionat în staţiile CF adiacente (Braşov, Predeal, Sinaia) şi-au reluat circulaţia, urmând să ajungă la destinaţie cu întârzieri”, precizează CFR.
Circulaţia rămâne însă închisă pe firul II, unde trei drezine intervin pentru ca în cel mai scurt timp traficul feroviar să fie reluat.
În urma incidentului, 15 trenuri au fost afectate, între acestea numărându-se IR 346 Bucureşti Nord – Viena/
Pasagerii care s-au aflat în trenurile afectate au primit ceaiuri calde.

CFR îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi precizează că persoanele care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.
Având în vedere condiţiile meteo, Compania Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. recomandă călătorilor ca înainte de a pleca să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

 

CITIȚI ȘI:

BRAȘOV. „Te uită cum ninge”… aprilie! (VIDEO)

BRAȘOV. DN 1A, printre primele drumuri afectate de iarna din mijlocul primăverii! Nici pe calea ferată nu-i mai „roz” situația

BRAȘOV. Iarna se întoarce în forță! Codul portocaliu de ninsori abundente și viscol, prelungit de ANM până vineri 

Update. BRAŞOV. Patru trenuri au acumulat întârzieri de până la 100 de minute, din cauza copacului căzut pe şine

BRAŞOV. Traficul feroviar între Predeal şi Timişul de Sus este blocat, din cauza unui copac căzut pe şine

Update. Circulaţia pe drumul dintre Râşnov şi Poiana Braşov a fost reluată, după ridicarea copacilor doborâţi de vânt (FOTO)

BRAŞOV. Circulaţie blocată între Râşnov şi Poiana Braşov, din cauza unor brazi (update FOTO)

 Sursa foto: Facebook CFR


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button