112

BRAŞOV. A accidentat un copil, apoi a fugit de poliţişti. Avea multe motive de îngrijorare…!

 

În timp ce conducea un ciclomotor pe strada Săticel din orașul Zărnești, judeţul Braşov, un bărbat în vârstă de 24 ani a accidentat un minor în vârstă de 5 ani, angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orelor 18.15.

„În urma evenimentului, conducătorul auto, care nu poseda permis de conducere, a părăsit locul accidentului, fiind identificat de către polițiști la domiciliul său din același oraș. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Minorul a suferit vătămări ușoare, fiind transportat cu un autoturism ocazional la Spitalul de Copii Brașov, unde a fost internat”, ne-au transmis poliţiştii din cadrul IJP care au făcut cercetarea la faţa locului. 

În cauză se desfășoară cercetări, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și părăsirea locului accidentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button