112

BRAŞOV. Doi copii cerşetori au fost arestaţi pentru o tâlhărie

 

Fapta s-a petrecut în data de 5 aprilie, în jurul orelor 17.00. Atunci, o braşoveancă în vârstă de 84 de ani a reclamat la Poliţie că două persoane necunoscute i-au smuls de la gât două lănţişoare de aur, în timp ce se afla în faţa blocului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că minorii s-au apropiat de bătrână cerându-i nişte bani. Văzându-i bijuteriile de la gât, copiii au împins-o, cu gând să o jefuiască. Femeia a căzut, moment în care unul dintre cerşetori i-a smuls cele două lănţişoare din aur pe care ea le avea la gât, după care micii tâlhari s-au făcut nevăzuţi.

„Activitățile specifice întreprinse cu celeritate de polițiștii implicați în soluționarea cauzei, desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au condus la identificarea celor doi autori, în vârstă de 15, respectiv 16 ani. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate. Cu privire la autorii infracțiunii, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie”, au transmis poliţiştii de caz din cadrul IJP Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button