Delicte

După PERCHEZIŢII, 19 covăsneni au fost audiaţi într-un dosar de trafic de droguri

 

Un bărbat a fost arestat preventiv, în urma a 16 percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi de procurorii DIICOT Covasna pe raza judeţului respectiv.
Descinderile au avut loc la locuinţele a 11 persoane suspectate de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi de mare risc, dar la audieri au ajuns 17 bărbaţi şi 2 femei cu vârste cuprinse între 19 şi 47 de ani, toţi din judeţul Covasna. Ulterior, unul dintre bărbaţi, în vârstă de 46 de ani, a fost arestat preventiv.
„Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2016 – aprilie 2017, cei în cauză ar fi desfășurat trafic de droguri de risc și de mare risc. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 57 de grame de fragmente vegetale, 3 grame de substanță pulverulentă, un comprimat de formă rotundă cu logo indescifrabil, mai multe resturi de țigarete confecționate artizanal, 5 telefoane mobile și o tabletă”, au informat, astăzi, reprezentanţii Poliţiei Române.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button