Sport

BRAȘOV. Doar victoria o menține pe Olimpia CSU în viață în semifinala cu Sepsi Sf. Gheorghe

 

A doua partidă a semifinalei Ligi Naționale de baschet feminin, Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpia CSU Brașov, va avea loc mâine seară, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. După înfrângerea clară din primul meci, 44-89, formația brașoveană trebuie să se impună pentru a rămâne în viață în această serie, care se dispută în sistemul cel mai bun din trei confruntări.

„Este 1-0 pentru rivale, diferența de pe tabelă din primul meci nu mai contează. Am avut o strategie bine stabilită înainte de acel joc. În momentul în care o formație ca Sepsi se distanțează la 10-15 puncte, este greu să remontezi. Am luat decizia să menajăm jucătoarele. Nu știu ce au vrut să demonstreze cei de la Sf. Gheorghe, în condițiile în care noi aveam pe parchet două jucătoare de 17-18 ani, iar ei evoluau cu patru americance. Fiecare își stabilește cum vrea strategia. Suntem conștienți că vom porni din nou cu șansa a doua, dar vom încerca să restabilim egalitatea la general”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button