Expres

BRAȘOVEANUL Ion Țiriac nu ar fi cel mai bogat român. „Nu are nimeni în ţară aşa ceva”

 

Brașoveanul Ion Țiriac nu este cel mai bogat român, conform unei declarații a lui Dumitru Dragomir. În opinia fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, pe primul loc în această ierarhie este… Gigi Becali.

Totuși, conform revistei Capital, lider este Ion Țiriac, cu o avere estimată la 1,6 miliarde de euro, în timp ce Becali ocupă abia locul 9, cu aproximativ 300 de milioane de euro.

„Becali e tare în toate situaţiile din lume. A băgat bani, şi-a făcut iarăşi echipă bunicică, are un antrenor destul de bun, pe «Reghe». De acum înainte va cumpăra iar jucători şi îşi va face iar echipa, că are bani. Are bani mulţi, mulţi rău de tot. Nici Ţiriac nu are banii lui. Din pământuri face bani. A cumpărat când a trebuit pământ ieftin şi acum îl vinde scump. Becali e cel mai bogat om din România, vă spun eu precis. Are pământuri de două, trei miliarde, vă spun sigur. Nu are nimeni în ţară aşa ceva”, a declarat Dragomir la Pro Sport Live.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button