Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, gata de seria cu Sepsi Sf. Gheorghe. Biljana Pesovic: „Presiunea e mai mare pe echipa adversă”

 

Olimpia CSU Brașov a făcut un nou sezon excelent, formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic reușind să se califice în finala Cupei României, pierdută pentru o zecime de secundă, dar și în semifinalele Ligii Naționale. Pentru un loc în ultimul act al campionatului, „olimpicele” se vor duela cu Sepsi Sf. Gheorghe, campioana en-titre a României și câștigătoarea sezonului regulat.

Una dintre cele mai valoroase jucătoare din campionatul intern, Biljana Pesovic, așteaptă partidele cu gruparea din Covasna și este convinsă că Olimpia CSU poate obține calificarea în finală.

„De când sunt în România, acesta a fost cel mai echilibrat campionat. Noi am avut un început foarte bun, cu multe victorii, dar era normal să avem şi o cădere de formă, pentru a putea urca din nou, în perioada play-off-ului. Antrenamentele sunt foarte bine gândite, iar când domnul Calancea ne-a zis că o să fim în formă de top, aşa s-a întâmplat. Echipa din Sf. Gheorghe este una foarte puternică, iar avantajul său principal este că a păstrat un nucleu de jucătoare în ultimii trei ani, ceea ce ajută mult dinamica jocului. Cred că în semifinale putem avea prestații mai bune decât în confruntările cu rivalele din sezonul regulat și din grupa 1-6. Și atunci am fost aproape să le învingem în două rânduri. Miza e mare pentru ambele echipe, dar presiunea mai mare e pe echipa din Sf. Gheorghe. Sunt convinsă că vom avea parte de baschet de calitate. Pentru un sportiv profesionist, ţelul e mereu rezultatul maxim. Anul trecut am jucat finală mică, asta pentru că am scăpat-o printre degete pe cea mare. Sper că anul această să reuşim să ajungem în ultimul act, deşi semifinala este mult mai grea decât cea din sezonul trecut. Echipa noastră e una unită, motivată şi dispusă să dea totul”, a declarat Biljana Pesovic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button