Sport

LIGA 2. Încă o echipă e într-o situație DISPERATĂ!!! FRF continuă reforma…

 

Despre FC Brașov, se știe cum rezistă…

Șoimii Pâncota, ACS Berceni, Unirea Tărlungeni (Ștefănești) și CSM Rm. Vâlcea s-au retras din competiție pe parcursul Ligii 2. Dacia Unirea Brăila are probleme mari, fiind la un pas de a declara forfait.

Mai nou, și Foresta Suceava a ajuns într-un punct critic. Conturile clubului bucovinean sunt goale, din acest motiv renunțându-se la serviciile antrenorului Cristi Popovici, iar finanțarea de la Consiliul Local, una cu țârâita, nu va veni mai devreme de finele lunii viitoare. În plus, Foresta trebuie să achite la ANAF o datorie de 200.000 de lei.

În acest timp, Răzvan Burleanu, președintele FRF, vorbește de reforma fotbalului românesc, de diverse proiecte pe termen mediu și lung, dă în judecată fanii recalcitranți, însă nu se uită deloc spre Liga 2 pe care o păstorește.

În cazul Chipciu, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a dat un verdict acum mai bine de o săptămână, însă nici până în prezent FRF nu le-a comunicat cluburilor implicate decizia, Sporting Pitești având posibilitatea de a face apel. Cum Steaua nu le dă banii „stegarilor” până la pronunțarea unei sentințe definitive, amânarea asta le creează numai bătăi de cap lui Cornel Țălnar & Co. 

Fotografie ilustrativă

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button