Expres

BRAȘOV. Care este bugetul de venituri și cheltuieli din 2017 al SC Tetkron

 

Consilierii locali braşoveni au aprobat astăzi bugetul de venituri şi cheltuieli al SC Tetkron SRL Braşov pentru anul 2017, în sumă de 4,963 milioane de lei atât la partea de venituri, cât şi la cheltuieli. Subiectul s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Braşov.

„Propunerea de buget pe anul 2017 nu poate fi comparată cu bugetul aprobat pe anul 2016 prin HCL nr.527/31.10.2017 și realizările anului 2017, deoarece societatea nu mai are aceelaşi obiect de activitate”, se menţionează în Raportul de specialitate întocmit de Direcţia Economică – Serviciul Buget.

În fapt, Braşovul are de anul trecut propriul serviciu de termoficare – Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT), astfel că societatea Tetkron, care se ocupa de furnizarea agentului termic în sistem centralizat, a rămas doar de mentenanță și cu partea de efectuare a reviziilor tehnice.

Potrivit aceluiaşi raport de specialitate, angajaţii Tetkron nu vor avea parte de creşteri salariale în acest an. „Deoarece societatea îndeplineste cel puţin una din condițiile prevăzute la art.59 alin 7 din Legea bugetului de stat pe anul 2017, nr.6/2017, respectiv a înregistrat în ultimii 2 ani consecutivi pierderi brute, respectiv în anul 2015 în sumă de 18.965 mii lei, iar în anul 2016 în sumă de 7.560 mii lei, nu poate acorda creșteri salariale pe parcursul anului 2017, cu excepția prevederilor cuprinse la alin. 1 din cadrul legal menţionat (creşterea salariului minim pe economie)”, se menţionează în documentul amintit.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button