Delicte

BRAŞOV. Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru pescuit ilegal, în urma unui control rutier de rutină

 

Un tânăr de 22 de ani şi un bărbat de 38 de ani s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinşi că pescuiseră ilegal, cu plase monofilament, în râul Olt.
Cei doi au fost depistaţi în urma unui control rutier desfăşurat de poliţiştii posturilor Beclean şi Cincu, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 1 – pe raza localităţii Beclean.
„La controlul autoturismului, polițiștii au descoperit cantitatea de 25 kg pește specia caras, o barcă pneumatică, două perechi de cizme din cauciuc, două vâsle, mai mulți saci din material plastic și o ancoră improvizată”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.
Ieri, poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Voila au identificat locul în care bărbaţii puseseră o plasă de pescuit din fir textil de 380 de metri şi o plasă de pescuit din fir monofilament de 180 de metri, acestea fiind scoase de agenţi din râul Olt.
De asemenea, la domiciliul tânărului de 22 de ani a fost gasită o plasă din fir monofilament și cantitatea de 11,8 kg pește din specia caras. Plasele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării iar cantitatea de pește a fost predată reprezentanților A.V.P.S. Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button