Expres

BRAŞOV. De mâine, 1 Martie, se pot face programări online la Buletine

 

Începând de mâine, 1 martie, braşovenii se vor putea programa online pentru eliberarea actelor de identitate, scăpând astfel de cozile formate încă de la primele orele ale zilei, pentru a prinde bon de ordine.

Doritorii vor găsi aplicaţia pe site-ul Primăriei Braşov, unde vor fi nevoiţi să se înregistreze şi să se programeze la data şi ora dorite, primind confirmarea programării printr-un mail. În cazul în care o persoană nu va mai putea ajunge la Buletine conform programării, aceasta va putea anula programarea tot online, apoi va putea face alta, primind alt număr de autentificare.
Perioadele rezervate astfel nu vor mai fi oferite prin bon de ordine, pentru a nu exista suprapuneri.
Pentru a nu exista conflicte între persoanele care se vor programa online şi cele care vor alege varianta clasică de a ridica bon de ordine de la faţa locului, angajaţii SPCLEP vor afişa în fiecare dimineaţă lista cu cei înscrişi prin intermediul internetului.

Conform regulamentului întocmit de SPCLEP, programarea online va fi netransmisibilă, individuală, corespunzătoare unui singur CNP.
Pentru a nu se decala programările, nu se vor accepta întârzieri. Neprezentarea la data şi ora programată, neconformitatea datelor din formularul de programare şi lipsa actelor necesare vor duce la anularea programării.
În cazul zilelor declarate nelucrătoare anunţate ulterior prin acte normative, solicitanţii vor fi sunaţi şi reprogramaţi telefonic de către Serviciul de Evidenţă. În funcţie de cum va funcţiona acest sistem, Primăria ar putea achiziţiona un sistem prin care să se ofere direct numărul de ordin (care să facă direct legătura între programările online şi cele de la sediul Primăriei).
În perioadele obişnuite ale anului, la Buletine se înregistrează aproximativ 2.500 de dosare pe lună, dar în lunile aglomerate (cum sunt cele de vară, când se întorc mulţi români în ţară) numărul lor creşte la 3.300.

Aplicaţia pentru programarea la Buletine poate fi accesată AICI!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare