Delicte

BRAŞOV. Traficant de minori condamnat la aproape 7 ani de închisoare

Complicii săi au scăpat „mai ieftin”

 

Un traficant de minori care fusese reţinut de DIICOT Braşov în luna septembrie 2015 va avea de executat 6 ani şi 8 luni de închisoare, după ce Curtea de Apel Braşov a respins apelul formulat de acesta şi de procurorul de caz împotriva sentinţa date de Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov în august 2016.
Inculpatul a fost condamnat pentru trei infracţiuni de trafic de minori (având tot atâtea victime, adolescente) şi una de pornografie infantilă, iar din pedeapsă va fi scăzută perioada petrecută în arest preventiv şi în arest la domiciliu, respectiv din 21 septembrie 2015.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi definitiv doi bărbaţi, pentru complicitate la trafic de minori: Mădălin Cristian Stîngă şi Lorand Kasza. Primul dintre aceştia a rămas cu pedeapsa de 2 ani şi 8 luni de închisoare primită la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov pentru două infracţiuni de complicitate la trafic de minori, iar al doilea a primit 2 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 2 ani, pentru o infracţiune de trafic de minori. Acesta din urmă va avea de frecventat unul dintre programele de reintegrare socială derulate de serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii comunitare şi de prestat muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile.

Pe latură civilă, Dan Andrei Sarnulea are să-i plătească uneia dintre victime 10.000 de lei, cu titlu de daune morale, iar unei alte victime are să-i dea, în solidar cu Mădălin Cristian Stîngă, 15.000 de lei.
Pe de altă parte, Mădălin Cristian Stîngă mai are să-i plătească unei alte victime 3.000 de lei, tot cu titlu de daune morale.

Pentru mai multe informaţii, CITIŢI ŞI:

BRAŞOV. Traficanţi de minore condamnaţi în primă instanţă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button