Expres

BRAȘOV. Andreea Marin prezintă o gală de caritate

 

Asociația „Aici pentru Tine” organizează luna viitoare, la Brașov, Gala de caritate cu acelaşi nume, prezentată de Andreea Marin, unde sunt invitaţi să participe oameni de afaceri braşoveni și din țară, autorități locale și vedete pentru a da o mână de ajutor celor în nevoie.
Unul dintre cazurile pentru care asociaţia speră să strângă fonduri este cel al unei braşovence, Mariana Cara, în vârstă de 38 de ani, mamă a doi copii frumoși, care are nevoie urgentă de o operație și o proteză la picior, caz despre care relatat recent:

BRAȘOV. Cu un picior amputat și un soț bolnav, o tânără se chinuie să crească doi copii

Donaţii și licitație de tablouri

În cadrul Galei de caritate, ce va avea loc în 3 martie, cei prezenți vor avea ocazia de a face donații pentru susținerea acțiunilor Asociaţiei, și de asemenea vor putea participa la o licitație unică de tablouri ce ilustrează și documentează autenticitatea unei tradiții strămoșești cunoscută sub numele de jocul urșilor, semnată de Dan Mălureanu. Mai mulți artiști vor încânta invitații, iar evenimentul va fi prezentat, așa cum precizam, de Andreea Marin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button