Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, meci decisiv pentru poziția secundă

 

Olimpia CSU Brașov se va duela în ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de baschet feminin cu CSM Târgoviște, partida fiind programată sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Învingătoarea disputei va ocupa poziția secundă a ierarhiei la finalul sezonului regulat. În schimb, dacă va pierde, Olimpia CSU se va clasa pe locul 4, înaintea startului grupei 1-6.

Antrenorii Dan Calancea Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic au probleme de lot, cea mai importantă marcatoare a echipei, conducătoarea de joc Michaela Houser urmând să lipsească o lună, după fractura de deget suferită la Alexandria.

O altă problemă este legată de faptul că vineri „olimpicele” trebuie să se antreneze la Sf. Gheorghe, din cauza faptului să Sala Sporturilor este ocupată cu un turneu de fotbal pentru copii.

„Va fi un duel dificil din toate punctele de vedere. Absența conducătoarei de joc Michaela Houser contează enorm. În tur, ne-am impus la Târgoviște și sper să o facem și acum, chiar dacă avem aceste probleme de lot. Apoi, este inadmisibil ceea ce se întâmplă. Suntem o echipă care reprezentăm cu succes zic eu acest oraș, iar vineri și sâmbătă nu ne vom putea antrena în Sla Sporturilor. Este un turneu de copii, dar cred că se puteau găsi soluțiile ca să ne putem antrena și noi înaintea acestui joc”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button