Expres

BRAȘOV. Surpriză! Directorul RIAL a câștigat postul de șef al Serviciului Salvamont

 

Directorul RIAL, Sorin Păltânea, a câştigat postul de șef al Serviciului Salvamont Brașov, care a fost scos la concurs de Primăria Braşov. El a fost singurul candidat care a reuşit să treacă de proba scrisă din data de 18 ianuarie, dintre cei patru înscrişi în „cursă”, apoi a susţinut proba interviului, pe data de 26 ianuarie, pe care a trecut-o fără probleme. 

Astfel, Sorin Păltânea ar urma să preia conducerea Serviciului Salvamont Braşov până cel târziu pe data de 31 martie, pentru un salariu de aproximativ 3.000 de lei (compus din salariu de bază, la care se calculează creşterile salariale din ultimii ani, dar şi indemnizaţia de conducere de 50% şi vechimea). 

Serviciul Public Salvamont Braşov a fost înfiinţat în urma unei intervenţii a Curţii de Conturi, care a obligat Municipalitatea să înființeze o structură proprie de salvamont, care să aibă organigramă, regulament și buget, până atunci serviciile salvamont fiind asigurate de Regia Publică a Pădurilor Kronstadt, fără a percepe vreo taxă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button