Delicte

BRAȘOV. Trimiși după gratii pentru dubla tâlhărie comisă la beție

 

Doi bărbați, dintre care unul cu antecedente penale, au fost condamnați definitiv, astăzi, pentru dubla tâlhărie comisă în vara anului trecut, în Săcele – județul Brașov.

Robert Linguraru a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare, iar Adrian Lingurar a primit 4 ani de închisoare pentru faptele comise în noaptea de 7 iulie 2016, dar acesta din urmă are de executat în final 5 ani, 4 luni și 16 zile de închisoare, deoarece avea un rest de pedeapsă de 501 zile dintr-o sentință primită în 2012.

Pedepsele au fost stabilite de Judecătoria Brașov încă din septembrie 2016, dar inculpații au contestat sentința, astfel că dosarul a ajuns la Curtea de Apel Brașov, unde instanța a respins, astăzi, apelurile declarate de bărbați. Decizia este definitivă, astfel că amândoi au rămas cu pedepsele precizate, din care va fi scăzută perioada petrecută de ei în stare de reținere și arest preventiv (din 8 iulie 2016 – la zi în cazul lui Robert Linguraru și din 11 iulie 2016 – la zi în cazul lui Adrian Lingurar).

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în noaptea de 7 iulie 2016, la orele 22.30, cei doi au abordat cele două victime I.R.M și M.B.A, care mergeau spre casă alături de martorul D.M.A.. Inculpații, aflați sub influența băuturilor alcoolice, le-au cerut țigări, iar după ce le-au primit, au început să amenințe cele două victime, pentru ca acestea să le dea banii și telefoanele mobile pe care le aveau asupra lor.

Astfel, indivizii au obținut câte un telefon mobil de la fiecare victimă, iar de la I.R.M. au primit și 160 de lei. În aceste împrejurări, unul dintre inculpați l-ar fi lovit pe M.B.A. cu un „box” în zona feței.
Cele două telefoane mobile au fost recuperate de polițiști, după identificarea făptașilor. Pe de altă parte, instanța a dispus ca inculpații să-i restituie victimei I.R.M. cei 160 de lei sustrași.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button