Sport

FC BRAȘOV. Primul amical al „stegarilor”. Multe goluri la Vulcan – GALERIE FOTO

  • 2_230046.jpg
  • 3_230045.jpg
  • 4_230048.jpg
  • 5_230049.jpg
 

Aflați în perioada de acumulări, în cantonamentul din Poiana Brașov, „stegarii” au jucat astăzi un meci amical cu CS Vulcan. Echipa antrenată de Cornel Țălnar s-a impus cu 13-0, golurile fiind marcate de Istrati 3, Băjan, I. Popa 2, Manole, Tripșa 3, Răchișan, Grigorie și Stan.

Antrenorul Cornel Țălnar a început cu următoarul „11”: Căucă – Băjan, Poverlovici, Șerban, Stan – Manole, I. Popa, P. Iacob (min. 35 Tripșa), Goge – Grigorie – Istrati.

În repriza a doua, „stegarii” au evoluat în formula: Ignat – Cristil, Ciobanu, Poverlovici, Stan – Vagner, I. Popa (min. 65 Manole), Tripșa, Răchișan – Grigorie (min. 72 Băjan) – Istrati

Accidentați ușor, Florin Iacob, Sburlea și Vlad Munteanu nu au evoluat. Paul Iacob a suferit și el o întindere și a fost schimbat înainte de pauză.

„De două săptămâni, de când am început pregătirile, băieții nu au văzut mingea. În aceste condiții, evoluția de astăzi a fost O.K. Cu cei pe care îi avem în acest moment, putem forma un colectiv bun, dar obligatoriu ne mai trebuie patru piese, fotbaliști cu personalitate, care să dea o greutate mai mare echipei, un fundaș central, doi mijlocași și un atacant. Pentru mine, o surpriză plăcută a fost puștiul Tripșa. E un jucător care promite și sper să se integreze cât mai repede. Era normal ca după trei antrenamente pe zi să apară micile probleme medicale. Le-am explicat jucătorilor că trebuie să tragă de ei, că este o perioadă mai grea. Sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit până acum. Ar putea urma și un al doilea cantonament, fie în străinătate, fie într-o zonă mai caldă a țării, la Felix, de unde putem găsi câteva amicale în Ungaria”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button