Educaţie

Proiectele de programe şcolare pentru clasele V-VIII, lansate în consultare de Ministerul Educaţiei

 

Ministerul Educației Naționale și Institutul de Științe ale Educației au lansat, astăzi, în consultare, proiectele de programe școlare pentru clasele V-VIII.

„Procesul de consultare se adresează cadrelor didactice, inspectorilor școlari şi altor categorii de specialiști care ar putea oferi un feedback relevant cu privire la proiectele de programe școlare pentru clasele V-VIII. Consultarea se va derula în perioada 27 ianuarie-13 februarie 2017”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Educaţiei.

În perioada 13-16 februarie 2017, datele colectate în procesul de consultare vor fi prelucrate și transmise către grupurile de lucru. Între 16 şi 22 februarie 2017 va avea loc integrarea propunerilor și transmiterea către Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei a proiectelor finale de programe școlare, iar între 23 şi 28 februarie 2017 va avea loc verificarea finală a programelor.

Ultima etapă va avea loc între 28 februarie și 1 martie 2017, atunci când va fi semnat și transmis către Monitorul Oficial ordinul de ministru care va aproba noile programe școlare pentru ciclul gimnazial.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button