112

BRAŞOV. Incendii în Făgăraş! Într-unul dintre cazuri, totul a pornit de la o ţigară aruncată la întâmplare

 

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, azi-noapte, pentru stingerea a două incendii izbucnite la o casă, respectiv într-un bloc ANL din Făgăraş. 

Primul apel de urgenţă a fost înregistrat puţin înainte de orele 23.00, după ce a luat foc o casă situată pe strada Mihai Eminescu, în apropierea unui magazin Profi. Din câte se pare, cineva a aruncat cenuşă în apropierea unor materiale combustibile şi au luat foc acoperişul casei pe o suprafaţă de 20 mp, un tomberon şi un compresor de la un aparat frigorific. Potrivit fagarasultau.ro, pompierii au intervenit cu trei autospeciale şi au reuşit să stingă flăcările înainte să se extindă.

La scurt timp de la această intervenţie, pompierii au fost chemaţi să stingă un incendiu izbucnit într-un bloc ANL. Acolo, cadrele Detaşamentului de Pompieri Făgăraş au constatat că cineva aruncase din neatenţie o ţigară nestinsă în portbagajul unei biciclete, determinând astfel aprinderea lucrurilor din interior. În fapt, fumul care a „invadat” casa scării i-a speriat pe locatari, aceştia sunând la 112.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button