112

DUPĂ 12 ANI. Arestări într-un celebru caz de furt de diamante!!!

 

7 persoane au fost arestate în Olanda și Spania, la 12 ani după furtul unor diamante și bijuterii pe Aeroportul Amsterdam-Schiphol. Este unul dintre cele mai cunoscute și mediatizate cazuri de furturi de acest gen din ultimii 15 ani.

Cu o valoare estimată la 72 de milioane de dolari (67 de milioane de euro), diamantele și bijuteriile au fost furate pe 25 februarie 2005, în timpul atacului înarmat asupra unui vehicul blindat al companiei aeriene KLM, care transporta valorile menționate.

Poliția militară olandeză a efectuat vineri și sâmbătă 7 arestări în acest caz, fiind vorba de 5 bărbați și două femei de naționalitate olandeză. Arestările au avut loc la Amsterdam și Valencia.

O parte din diamante a fost recuperată imediat după acțiunea de forță menționată, fiind în continuare căutate bijuterii în valoare de 43 de milioane de dolari (40 de milioane de euro).

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button