Expres

Românii, din nou în stradă. Sunt anunțate proteste de amploare în mai multe orașe împotriva Legii graţierii

 

Românii ies din nou în stradă. Proteste de amploare împotriva Legii grațierii sunt anunțate în mai multe orașe.

„Ne strângem la Universitate începând cu ora 18.00. Daca suntem destui mergem într-un marş spre Guvern. Pornim în marş la ora 20.00”, au scris iniţiatorii protestului pe pagina de Facebook „Nu legii graţierii şi amnistiei”.

Pe pagina de Facebook „Corupţia ucide” a fost postat mesajul: „Acesta este un event făcut în urma declaraţiilor repetate şi semnalelor privind posibila graţiere a unor fapte grave de corupţie. Va fi anulat dacă Guvernul respectă principiile şi valorile democraţiei. Data este relativă şi va fi schimbată pentru prima zi în care Guvernul ar pune în aplicare intenţiile respective”.

Totodată, pe o altă pagină de Facebook, „Uniţi Salvăm”, a fost publicat un alt mesaj:

„Doamnelor și domnilor guvernanți, parlamentari, ne dăm seama că doriți să vă scoateți tovarășii infractori din pușcării și să vă ștergeți propriile dosare penale ca și când nici nu s-ar fi întâmplat. Simpatic, dar n-o să vă iasă.

Nu vă păcăliți pe voi înșivă, suntem atenți la fiecare mișcare pe care o faceți, mai ales la inginerii juridice frauduloase și la combinații penale. N-are rost să vă credeți intangibili – sunteți doar niște servitori ai poporului. «Public servants”», cum zice englezul.

Căderea din posturile înalte pe care le-ați primit temporar e mult mai dureroasă. Societatea civilă nu a uitat nici de #colectiv, nici de #rosiamontana, nici de #domnialegii. Să nu îndrăzniți!

#Unitisalvam România de amnistie, grațiere, restaurație, domnia penalilor!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button