112

BRAŞOV. 52 de utilaje de deszăpezire pe drumurile naţionale din judeţ

 

După ce ieri după-amiază a luat parte la videoconferinţa cu prefecţii organizată de ministrul de Interne, în urma atenţionărilor de vreme rea, prefectul Braşovului, Ciprian Băncilă, a convocat  aseară, la ora 22, comandamentul de iarnă pentru judeţul Braşov, la care au participat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi cei ai DRDP (Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri) Braşov. Prefectul s-a deplasat în teritoriu, în zona Bran-Moeciu, împreună cu şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Stelian Rechiţean, iar directorul DRDP Braşov, Adriana Alexandrina Nicula, a mers în zona Predeal, pentru a se asigura că au fost luate toate măsurile necesare în aceste condiţii meteo nefavorabile. De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a cerut tuturor şefilor de district să fie în teren şi să asigure permanenţa. În cursul nopţii s-a intervenit pe drumurile naţionale cu 44 de utilaje de deszăpezire şi începând cu ora 4 dimineaţa intervenţia a fost asigurată de 52 de utilaje.
„Am cerut fermitate şi maximă responsabilitate în gestionarea acestui fenomen cu aplicarea tututor prevederilor planului de măsuri pentru sezonul rece, conform competenţelor instituţiilor membre ale comandamentului de iarnă. Monitorizăm permanent situaţia de la nivelul judeţului pentru a ne asigura că nu vor exista probleme majore”, a declarat prefectul Ciprian Băncilă.

Citiţi şi:

BRAȘOV. Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă

BRAŞOV. 57 de candidaţi la şoferie nu pot da proba practică astăzi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button