Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU începe lupta în Cupa României

 

Finalistă anul trecut, Olimpia CSU începe aventura în Cupa României la baschet feminin cu o dublă manșă împotriva grupării CSM Satu Mare.

Deși se vor juca doar patru partide, Politehnica Național Iași – BC Sirius Tg. Mureș, CSM Satu Mare – Olimpia CSU Brașov, CSBT Alexandria – Phoenix Galați și Universitatea Cluj – Universitatea Goldiș ICIM Arad, acestea contează pentru optimile competiției. Sepsi Sf. Gheorghe și CSM Târgoviște au avut noroc la tragerea la sorți și sunt direct calificate în sferturile de finală, undevor mai ajunge cele patru câștigătoare ale „dublelor” din optimi, dar și două dintre învinse, cele care vor pierde la diferența cea mai mică.

Prima manșă a confruntării CSM Satu Mare – Olimpia CSU Brașov va avea loc mâine, de la ora 18.00, în nordul țării. Returul este prigramat duminică, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

„Cupa României este o competiție specială, cu un regulament diferit față de Liga Națională. Este obligatoriu să ai în permanență pe parchet două românce. Aici, Satu Mare are un avantaj, întrucât autohtonele lor au o experiență mai mare, în timp ce noi avem jucătoare din România foarte tinere. Din punct de vedere al clasamentului Ligii Naționale, este o surpriză pentru mine că CSM Satu Mare este atât de jos (locul 7 – n.r.). Au un lot foarte bun. Va fi o «dublă» dificilă, dar vom face tot ce putem pentru a ne califica în sferturile de finală. Anul trecut am jucat finala Cupei României. Și acum, este posibil orice. O vom lua pas cu pas, momentan ne gândim doar la partidele cu Satu Mare”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button