Sport

Simona Halep o va întâlni în optimi pe Katerina Siniakova

 

Simona Halep va juca în optimi cu cehoaica Katerina Siniakova, care a dispus de chinezoaica Shuai Peng, cu 6-3, 7-5. Jucătoarea noastră o va înfrunta în premieră pe Siniakova (20 ani, 52 WTA – foto), meciul fiind programat miercuri.

Marți vor juca în optimi celelalte două românce de pe tabloul principal, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea.

Niculescu (29 ani, 38 WTA), cap de serie numărul 7, va înfrunta o nouă reprezentantă a Chinei, Qiang Wang (24 ani, 71 WTA), victorioasă cu 6-2, 6-3 în fața rusoaicei Evghenia Rodina.

Sorana Cîrstea (26 ani, 78 WTA) va avea un meci foarte dificil, contra principalei favorite, poloneza Agnieszka Radwanska. Aceasta a trecut în primul tur cu emoții de chinezoaica Ying-Ying Duan, cu 6-2, 6-7 (4), 7-5, după ce Duan a avut 5-4 și serviciul în decisiv.

Radwanska (27 ani), numărul trei mondial, conduce cu 5-2 în duelurile cu Sorana Cîrstea, ultimele trei meciuri încheindu-se cu victoria polonezei, în 2012 și 2013 la Indian Wells și în 2014 la Doha.

Marți vor evolua și cele trei românce de pe tabloul de dublu: Simona Halep va face pereche cu Monica Niculescu, fiind favoritele numărul patru, iar Raluca Olaru va juca alături de Olga Savciuk (Ucraina), favoritele numărul trei. Halep și Niculescu, finaliste anul trecut la Montreal, joacă în primul tur cu rusoaicele Natela Dzalamidze/Veronika Kudermetova, iar Olaru și Savciuk vor înfrunta cuplul chinez Ying-Ying Duan/Qiang Wang.

Citiți și:

Simona Halep debutează cu o victorie în 2017

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button