Politic

Update. Reacţia PNL: „Nu există temei constituțional pentru suspendarea președintelui Iohannis”

 

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal (PNL) consideră că, la ora actuală, nu există temei constituțional pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Constituția nu este încălcată în momentul de față. De aceea, urmărim cu maximă suprindere această cramponare a domnului Dragnea pentru o persoană care satisface interesul personal și amenințarea cu suspendarea, pentru că nu există temei constituțional”, a declarat Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, la Parlament.

Drept urmare, formaţiunea politică nu ia în calcul varianta suspendării președintelui. Cât priveşte faptul că şeful statului, Klaus Iohannis, nu a explicat motivele respingerii propunerii de premier, Raluca Turcan a arătat că nu există temei legal pentru acest lucru.

Reamintim că, în această după-amiază, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că va face o analiză referitoare la ceea ce s-a întâmplat cu privire la numirea noului premier al României şi dacă va ajunge la concluzia că „e bine să-l suspendăm pe președinte nu o să am nicio ezitare”.

Citiţi şi:

Update. Liviu Dragnea face declarații după respingerea propunerii sale de premier de către Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a respins ca Sevil Shhaideh să fie prima femeie în funcţia de premier al României

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button