Politic

Update. Raluca Turcan, după anunțul lui Klaus Iohannis: „Salutăm decizia, în interes național, a preşedintelui României”

 

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunțat în urmă cu câteva minute că salută decizia lui Klaus Iohannis de a nu o numi pe Sevil Shhaideh în funcţia de prim-ministru al României.

„Salutăm decizia, în interes național, a preşedintelui României. Este dreptul constituţional al domniei sale să respingă propunerea şi cu certitudine sunt foarte multe argumente. Noi considerăm că viitorul Guvern al României trebuie ferit de orice fel de vulnerabilități, mai ales într-un context internațional extrem de complicat. România nu trebuie să dea semnale confuze sau contradictorii”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de socializare.

Totodată, oficialul PNL a subliniat că Executivul nu trebuie transformat într-un „guvern personal”„De asemenea, Guvernul României nu trebuie transformat într-un guvern personal, de interpuşi, aflat la dispoziţia domnului Liviu Dragnea. PSD ne-a anunţat că are zeci de mii de specialişti. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi şi alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilităţi şi fără condamnări”, a arătat Raluca Turcan.

Reamintim că, astăzi, președintele Klaus Iohannis a cerut coaliției PSD-ALDE să vină cu o altă propunere de premier, respingând-o pe Sevil Shhaideh.

Citiți și: 

Preşedintele Klaus Iohannis a respins ca Sevil Shhaideh să fie prima femeie în funcţia de premier al României

Anunț istoric privind primul ministru al României

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button