Sport

BRAȘOV. Așa a câștigat Corona primul trofeu. Repriză de vis la Miercurea Ciuc în finala din 2012 a Cupei României la hochei pe gheață – VIDEO

 

În aceste zile, la Patinoarul „Olimpic” are loc Cupa României la hochei pe gheață, Corona Brașov fiind principala favorită la câștigarea trofeului.

Cupa României este o competiție specială pentru echipa de la poalele Tâmpei, acesta fiind primul trofeu cucerit de la înființarare grupării. Pe 22 decembrie 2012, la Miercurea Ciuc, pe Patinoarul „Vakar Lajos”, „lupii” reușeau o revenire incredibilă în finala cu Sport Club Miercurea Ciuc și cucereau cel dintâi torfeu al echipei de la poalele Tâmpei.

După primele două reprize, ciucanii conduceau cu 2-0, în urma reușitelor semnate de Otto Biro și Novak. În ultimele 20 de minute, Wehrs, Pisarenko și Zsok au marcat în poarta gazdelor, iar Corona s-a impus cu 3-2.

VIDEO cu repriza a treia a finalei din 2012 poate fi urmărit aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button