Delicte

BRAȘOV. Femeia care și-a înjunghiat soțul în abdomen a fost achitată pentru tentativă de omor

 

Femeia care și-a înjunghiat soțul în abdomen, în timpul unei discuții aprinse pe care o aveau acasă, în cartierul brașovean Tractorul, a fost achitată pentru tentativă de omor, judecătorii din cadrul Tribunalului Brașov dispunând ca aceasta să fie internată până la însănătoșire sau până la ameliorarea stării de sănătate.
Pe latură civilă, instanța obligă inculpata, pe nume Roxana Nechifor, să plătească părţii civile Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov suma de 2.311,62 lei cu titlul de despăgubiri civile, reprezentând costurile prestațiilor medicale oferite soțului femeii.
Brașoveanca a fost reținută și arestată preventiv în perioada 22 august 2015 – 7 decembrie 2015.
Incidentul violent din familia Nechifor s-a înregistrat în luna august. Sătulă de reproşurile pe care i le aducea bărbatul de aproximativ 50 de ani, femeia a pus mâna pe cuţit şi l-a înjunghiat. În urma atacului, victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov, unde a ajuns pe masa de operaţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button