Delicte

Polițiști condamnați pentru mita pe care au luat-o de la șoferi pe DN 1 Comarnic – Azuga

 

Doi polițiști rutieri au fost condamnați la închisoare cu suspendare, ieri, la Tribunalul Prahova, pentru infracțiuni de corupție comise pe DN 1, pe tronsonul Comarnic – Azuga. Cei doi au fost acuzați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova de faptul că opreau șoferi care comiteau abateri grave de la Codul Rutier și le cereau bani, pentru a le da sancțiuni mai mici decât cele meritate (în principal, pentru a nu le suspenda dreptul de a conduce).
Pentru faptele comise, unul dintre polițiști, pe nume Vasile Vișan, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 3 ani, fiind găsit vinovat de luare de mită, complicitate la luare de mită și fals intelectual. Celălalt polițist, Ion Vișan, a fost condamnat la 2 ani și 3 luni de închisoare cu suspendare, având termen de supraveghere tot de 2 ani și 3 luni.
Dacă sentința va rămâne definitivă – există drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, cei doi vor avea de prezentat muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de câte 60 de zile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button