Politic

Ministrul Muncii a anunțat creșterea pensiilor

 

Dragoș Pâslaru, ministrul Muncii, a anunțat astăzi că în 2017 pensiile vor crește cu 5,2 sau 5,3%, actul normativ fiind pregătit în baza legislației în vigioare.

„Pensiile vor crește cu 5,2 – 5,3% anul viitor. Acest Guvern va pune în practică această creștere pentru că actul normativ este pregătit pe baza legislației în vigoare. Așa cum am avut în acest an o creștere a indemnizației de pensie pentru categoriile sociale, așa vom vedea probabil și în anul viitor, pe masură ce economia va permite, creștere economică transmutată în buzunarele oamenilor. Acest Guvern nu poate să facă promisiuni pentru anul viitor, întrucât este un lucru complet aiurea. Noi, în primul rand, bugetul îl vom pregăti într-o formă preliminară, dar cei care îl vor adopta vor fi Guvernul și parlamentul viitor. Orice fel de insinuare cu privire la modul în care va evolua politica de pensii este o pură speculație”, a declarat Dragoș Pâslaru.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button