Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU a început returul cu o înfrângere

 

După un tur de campionat excelent, Olimpia CSU a pornit cu stângul în partea a doua a sezonului regulat al Ligii Naționale de baschet feminin.

Aseară, echipa antrenată de Dan Calancea a pierdut surprinzător la Satu Mare, 71-73, după prelungiri, pe sferturi, 9-20, 17-8, 22-14, 15-21, 8-10). „Olimpicele” au început slab meciul, dar au reușit să revină și puteau obține victoria. Cu 28 de secunde înainte de expirarea timpului regulamentar, formația de la poalele Tâmpei conducea cu 63-61, iar Michaela Houser a beneficiat de două aruncări libere. Din păcate, jucătoarea din SUA le-a ratat pe ambele, iar gazdele au reulșit să egaleze și să trimită meciul în prelungiri. În repriza suplimentară s-a mers cap la cap, coșul victoriei grupării din Satu Mare fiind marcate de Olah, în ultima secundă.

După acest insucces, Olimpia CSU a coborât pe poziția a patra a clasamentului, cu șapte victorii și trei înfrângeri, pe podium fiind Sepsi Sf. Gheorghe (9/1), Universitatea Cluj (8/2) și CSM Târgoviște (8/2).

În etapa următoare, Olimpia CSU va juca la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” cu BC Sirius Tg. Mureș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button