Sport

BRAȘOV. „Olimpicele” vor să învingă lidera la ea acasă. Calancea: „CSM Târgoviște este favorită, dar se poate întâmpla orice”

 

După o pauză de trei săptămâni, în care echipa națională a jucat ultimele două partide din preliminariile EuroBasket 2017, ratând calificarea, Liga Națională de baschet feminin se reia în acest week-end, când va avea loc ultima etapă a turului sezonului regulat.

Derby-ul rundei va avea loc duminică, de la ora 18.00, la Târgoviște, unde formația locală, lidera clasamentului, se va duela cu Olimpia CSU Brașov, grupare aflată pe poziția a patra. O singură vivctorie desparte cele două formații în ierarhie.

„Va fi o partidă foarte dificilă pentru noi. Vom întâlni una dintre pretendentele la titlu și știm că nu va fi ușor. Avem și handicapul că ne-am pregătit în formulă incompletă în ultimele trei săptămâni, trei jucătoare, Crăciun, Ghizilă și Ardelean fiind plecate la echipa națională. Ele au ajuns la brașov joi noapte, astfel că înaintea partidei de la Târgoviște vom face doar două antrenamente în efectiv complet. Chiar și în aceste condiții, sper să ne mobilizăm exemplar, să dăm o replică bună și, de ce nu, să câștigăm la Târgoviște. Gazdele pornesc cu prima șansă, e clar, dar cred că se poate întâmpla orice, meciul nu este câștigat dinainte”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button