Expres

BRAŞOV. Posibile modificări în trafic, în zona Gemenii

 

În perioada următoare va fi analizată oportunitatea mutării „zebrei” şi a staţiei RAT Braşov de pe strada Zizinului (din zona magazinului Profi) mai spre pod, pentru a se putea monta semafor pentru pietoni, fără a încurca circulaţia rutieră în sensul giratoriu de la intersecţia cu bulevardele Saturn şi Alexandru Vlahuţă.
Situaţia s-a pus în discuţie în cadrul Comisiei de Circulaţie de astăzi. „În situaţia actuală, dacă s-ar pune semafor cu buton la trecerea de pietoni, s-ar bloca sensul giratoriu. Membrii Comisiei de Circulaţie au cerut să se analizeze situaţia în care trecerea de pietoni şi staţia RAT s-ar muta mai spre pod, pentru a vedea care ar fi impactul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.
În altă ordine de idei, în Comisia de Circulaţie de astăzi s-a aprobat montarea unui semafor cu buton pe strada De Mijloc, în zona Şcolii nr. 12, dar în acest sens trebuie obţinută mai întâi autorizaţie de construire.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button