Sport

Ultimele teste pentru „tricolore” înaintea Campionatului European

 

Naţionala feminină de handbal a României s-a reunit luni, selecţionerul Martin Ambros susţinând primul antrenament la Cluj-Napoca, acolo unde la finele săptămânii va avea loc Trofeul „Carpaţi”. România va participa cu două loturi, România A și România B, după ce antrenorul „tricolorelor” a dorit să urmărească la această competiţie cât mai multe jucătoare în vederea selecției pentru Campionatul European din decembrie. Martin Ambros va conduce România A împreună cu Costică Buceschi, iar Ion Crăciun va pregăti România B.

„Trofeul «Carpați» este un turneu puternic. Este și România B. Nu a mai fost de mult echipa secundă, cred că de când era domnul Gheorghe Tadici antrenor al Naționalei. Totul este nou. Abia aștept să văd ce se întâmplă la cealaltă echipă. Din moment ce sunt la echipa națională, cred că am șanse foarte mari să fiu în lotul pentru Campionatul European. Ține doar de mine”, a afirmat Cristina Laslo, campioană mondială de juniori, în 2014, și medaliată cu bronz la Mondiale de Tineret din 2016.

Cristina Neagu și Eliza Buceschi au ajuns încă de ieri la Cluj-Napoca, dar o parte din jucătoare sunt aşteptate la lot în cursul zilei de astăzi.

La Trofeul „Carpați”, programat pe 26 și 27 noiembrie, au fost invitate echipele Olandei, vicecampioana mondială, și Ungariei. Aceste două reprezentative se vor întâlni pe 26 noiembrie, de la ora 17.00, iar România A și România B vor juca de la 20.00. Pe 27 noiembrie, finala mică va fi de la ora 17.00, iar finala mare de la 20.00.

După Trofeul „Carpați”, antrenorul Martin Ambros va decide lotul nostru pentru Campionatul European din Suedia, programat între 4-18 decembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button