Expres

BRAŞOV. „Un milion de stele” în Piaţa Sfatului

 

Organizaţiile Caritas din Braşov vă invită astăzi, la ora 17, să luaţi partea la un gest de solidaritate faţă de cei vârstnici, cei săraci sau bolnavi, familii cu mulţi copii. „Tot ceea ce trebuie să faceţi este să veniţi la evenimentul nostru «Un milion de stele», să aprindeţi o candelă şi să lăsaţi o donaţie pentru aceste persoane nevoiaşe”, spun organizatorii.

Cele două organizaţii din Braşov aparţin de Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, respectiv de Caritas Arhidiecezan Alba-Iulia (romano-catolic).  „Inspirată din Învățătura Socială a Bisericii Catolice, misiunea organizațiilor Caritas este de a a-i sprijini pe cei săraci și marginalizați social să se exprime și să recâștige dreptul la o viață decentă și demnă prin programe complexe de asistență socială și prin acțiuni caritabile și umanitare. Viziunea Caritas se bazeaza pe crearea unei civilizații a iubirii și a solidarității între oameni”, se arată pe site-ul Caritas România.
Evenimentul are loc simultan astăzi în mai multe oraşe şi a fost organizat săptămâna trecută, dar şi în octombrie, în altele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button