Sport

Nicolae Stanciu, ÎN VIZORUL antrenorului echipei Anderlecht!!! Îi mai acordă credit?!…

 

Într-un interviu acordat cotidianului belgian Het Laastste Nieuws, Rene Weiler, antrenorul formaţiei Anderlecht Bruxelles, a detaliat „subiectul” Nicolae Stanciu, jucătorul transferat la începutul sezonului contra sumei de 10 milioane de euro şi care n-a dat satisfacţie până în prezent.

„Nicolae Stanciu nu înţelege negativismul din jurul său. Joacă având o mare presiune pe umeri şi nu ştiu dacă va reuşi s-o ducă. La Steaua, făcea ce voia pe teren, avea libertate de mişcare. La Anderlecht, acest confort a dispărut şi şi-a pierdut încrederea. I-am dat timp pentru adaptare, dar trebuie să mă gândesc la cât credit să-i mai acord… Să-l trimit pe banca de rezerve, pentru că şi alţi jucători merită o şansă? Ezit, deocamdată”, a declarat Rene Weiler, care a mărturisit că are destui artişti în lot, însă foarte puţini fotbalişti cu personalitate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button