Sport

CORONA BRAȘOV. Explicațiile lui Martin Lacroix: „Nu este o perioadă foarte bună pentru noi, dar nu sunt îngrijorat, ne vom reveni”

 

Confruntarea dintre Corona Brașov și DVTK Jegesmedvek, din Liga Mol la hochei pe gheață, care a avut loc aseară, le-a oferit celor peste 1.000 de oameni prezenți în tribunele Patinoarului „Olimpic” un spectacol de calitate.

În final, echipa mai bună din această partidă, DVTK Jegesmedvek, s-a impus cu 4-1, iar Corona Brașov a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în Liga Mol. De remarcat ar fi faptul că în poarta formației de la poalele Tâmpei a revenit Patrik Polc, în timp ce Denis Zabludovsky a jucat pentru prima oară în tricoul „galben-albastru”.

Prima repriză a disputei de duminică seară a fost una echilibrată. „Lupi” au avut șansele lor de gol, dar și Polc a reușit câteva intervenții excelente. În finalul părții a doua, ungurii s-au despruins pe tabelă după golurile marcate de Johnston și Rito. Cu zece secunde înainte de cea de-a doua pauză, Klempa a redus din handicap, iar fanii din tribune continuau să creadă. Totul s-a spulberat în debutul reprizei a treia, când în doar 59 de secunde Sagi și Johnston l-au învins pe Polc și au stabilit scorul final, 4-1 pentru DVTK Jegesmedvek.

„Am mai spus-o, Miskolc (DVTK Jegesmedvek – n.r.) este una dintre cele mai bune echipe din Liga Mol. Ne-au pus multe probleme, au pus presiune pe apărarea noastră, iar noi am făcut greșeli. Am avut și noi ocazii de a marca, dar victoria lor a fost una meritată. Polc a avut câteva intervenții care ne-au ținut în joc în prima parte a meciului. Apoi, când am reușit să marcăm pe finalul reprizei a doua am spus că am revenit în joc. Din păcate, în debutul părți a treia am primit rapid două goluri și asta ne-a «omorât». A fost un spectacol frumos, s-a jucat un hochei de calitate, dar așteptam mai multe”, a declarat antrenorul Martin Lacroix, care a vorbit și despre perioada mai puțin bună prin care trece echipa, dar și vedetele McDonald și Klempa, oamenii de la care lumea așteptă multe în acest sezon: „Se întâmplă. Chiar și jucătorii de top pot avea periade mai puțin faste. Până la urmă suntem o echipă. Și alții trebuie să marcheze, nu putem depinde doar de Klempa sau McDonald pentru a câștiga. Dacă gândim așa nu vom ajunge departe. Este evident că cei doi sunt jucători importanți pentru noi, dar avem nevoie de toți cei care fac parte din lot. Nu este o perioadă foarte bună pentru noi. Băieții muncesc la antrenamente, dar nu reușim să marcăm în meciuri și acest lucru afectează încrederea. Nu suntem satisfăcuți nici de modul în care evoluăm în superioritate numerică. Este o problemă. Nu e nimic dramatic, dar putem mai mult. Lucrăm la acest capitol și vrem să fim mai buni. Nu sunt îngrijorat, ne vom reveni”, a comentat la final tehnicianul Martin Lacroix.

Chiar dacă din cauza problemelor cu cetățenia nu a jucat de la revenirea sub Tâmpa, portarul Patrik Polc, înregimentat până la urmă ca stranier, a fost folosit încă din primul minut în confruntarea cu DVTK: „Nu a fost nici un risc. E ușor să spui acest lucru când pierzi 1-4. Dar el a apărat excepțional în primele două reprize. La golurile primite nu are nici o vină. Mai mult, a avut intervenții incredibilie. Ne-a ținut în meci până în repriza a treia. Decizia de a începe cu el a fost O.K., chiar dacă nu a mai evoluat în acest sezon”, a punctat Lacroix. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Liga Mol. LIVETEXT. „Lupii” au pierdut duelul cu DVTK Jegesmedvek

FOTO: Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button