Sport

BRAȘOV. Celta Brașov a urcat pe primul loc în Liga 2 la futsal

 

Celta Brașov s-a impus în derby-ul Ligii 2 la futsal, 7-2 cu Ceahlăul Piatra Neamț și a urcat pe prima poziție a ierarhiei, la egalitate de puncte, 12, cu moldovenii.

În partida de la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, pentru Celta Brașov au marcat Isac – 4 g, Crețulescu – 2 g, Dârstaru – 1 g.

„Am abordat acest meci cu maximă seriozitate și am reușit să obținem cele 3 puncte. Sunt mândru de atitudinea și de evolutia echipei și sperăm să continuam pe acest drum până la finalul campionatului”, a declarat antrenorul-jucător, Paul Isac, în timp ce Radu Burciu a precizat: „A fost un test foarte bun pentru noi. Veneam după înfrangerea de la Timișoara și jucam cu liderul neînvins al campionatului. Am înțeles toți că doar prin munca și seriozitate putem câștiga meciuri. Și în meciurile următoare va trebui să fim la fel de montați și atenți”.

În etapa următoare, gruparea de la poalele Tâmpei se va duela cu Luceafărul Oradea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button