Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, victorie fără emoții cu Poli Iași

 

Olimpia CSU a făcut spectacol în confruntarea cu Poli Iași, din etapa a șasea a Ligii Naționale de baschet feminin, care a avut loc în această seară la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. „Olimpicele” au făcut un nou meci excelent, au condus pe toată durata confruntării și în final s-au impus cu 86-57, pe sferturi 23-16, 19-18, 26-11, 18-12.

Cu victoria asigurată devreme, antrenorul Dan Calancea a folosit în această partidă doate jucătoarele din lot, Amira Al Ashhab debutând în Liga Națională.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Webb – 22 p, Pesovic – 20 p, Crăciun – 17 p, Houser – 8 p, Higgins – 5 p, Ardelean și Haas – câte 4 p, Ghizilă, M. Ferariu și Al Ashhab – câte 2 p.

„A fost un meci mult mai ușor decât ne-am așteptat. Poli Iași a reușit câteva rezultate surprinzătoare, a câștigat chiar la Arad. Ne așteptam să fie mult mai greu. Fetele s-au mobilizat exemplar, au fost din nou o echipă, iar diferența de scor spune totul. Sunt bucuros că a înscris din nou și Maria Ferariu și că Amira Al Ashhab a debutat pe prima scenă cu puncte marcate. Alina Crăciun a fost și ea o surpriză plăcută. Are un comportament impecabil atât la antrenamente, cât și în meciuri. Cred că poate fi o jucătoare de bază în echipa națională a României. Urmează miercuri partida de la Sf. Gheorghe. Întâlnim o echipă puternică, dar așa cum Sf. Gheorghe s-a impus la Cluj, de ce nu am reuși și noi să câștigăm în Covasna”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button