112

BRAŞOV. Două accidente cu trei victime, pe trecerea de pietoni

 

Neacordarea de prioritate la trecerea de pietoni a fost cauza a doua accidente rutiere produse aseară, în jurul orelor 19.00, în urma cărora trei persoane au ajuns la spital, potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, comisar şef Liviu Naghi. 

Unul dintre evenimente s-a înregistrat la intersecţia străzilor Buzeşti şi Ecaterina Teodoroiu, zona Bartolomeu. Un şofer în vârstă de 26 de ani nu a acordat prioritate pentru doi trecători, ambii în vârstă de 34 de ani. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale, deşi la prima vedere nu prezentau traumatisme majore.

Un incident similar a avut loc la intersecţia străzilor Berzei cu Carpaţilor, unde un conducător auto, din neatenţie, a accidentat o femeie în vârstă 61 de ani. Victima a fost, de asemenea, transportată la spital pentru investigaţii medicale. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button