Delicte

BRAŞOV. Minor condamnat definitiv pentru tentativă de omor

 

Un adolescent care fusese reţinut pe 31 octombrie 2015 pentru tentativă de omor, după ce a atacat cu briceagul un alt minor, a fost condamnat definitiv, ieri, la trei ani de internare într-un centru educativ. Sentinţa a fost dată iniţial de Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, pe 10 martie, dar a fost atacată cu apel atât de inculpatul Marius O., cât şi de procuror, astfel că dosarul a ajuns la Curtea de Apel Braşov, unde ieri s-a decis respingerea apelurilor. Sentinţa Curţii este definitivă.
Pe latură civilă, Marius O., în solidar cu părţile responsabile civilmente, trebuie să-i plătească victimei sale 5.000 de euro, cu titlu de daune morale. De asemenea, trebuie să achite 6.500 de lei, cu titlu de daune materiale, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, unde a fost internată persoana rănită.
Inculpatul a fost reţinut pe 31 octombrie 2015, apoi a stat în arest preventiv până pe 10 martie. Cel mai probabil, el va fi internat în Centrul de Detenţie pentru Minori şi Tineri Craiova, dat fiind faptul că instanţa a dispus ca sentinţa să fie comunicată reprezentanţilor acestora. Anchetatorii nu au oferit informaţii cu privire la caz, în momentul înregistrării acestuia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button