Educaţie

BRAŞOV. Tâlhăriile au fost aduse azi de poliţişti în atenţia tinerilor

 

Săptămâna prevenirii criminalităţii, evenment organizat de IJP Braşov, a continuat şi astăzi cu desfășurarea de acţiuni pentru prevenirea tâlhăriilor în zonele cu risc criminogen din mediul urban şi mediul rural din jud. Braşov.

Polițiștii de prevenire împreună cu cei de la ordine publică au distribuit peste 2.000 de flyere cu recomandări preventive și au consiliat cetățenii aducând în atenția acestora măsurile pe care le pot adopta pentru a nu deveni victime ale infractorilor.

Pentru prevenirea faptelor de tâlhărie, Poliția vă recomandă:

Evitaţi deplasările pe trasee situate în zone mai puţin circulate (câmpuri, parcuri, şantiere etc.).

Nu vă afişaţi ostentativ cu obiecte de valoare (lănţişoare, brăţări, telefoane mobile).

Poşeta atârnată de umăr trebuie în permanenţă protejată cu mâna.

La urcarea sau coborârea din autoturism, când vorbiţi la telefonul mobil, dacă nu sunteţi atenţi, puteţi deveni foarte uşor victimele infractorilor.

Evitaţi să intrați în lift cu persoane necunoscute.

Mâine, polițiștii vor organizarea şi desfăşura activităţi de prevenire la trecerile pentru pietoni cu implicarea patrulelor şcolare din unităţile de învăţământ gimnazial din mun. Braşov, iar elevilor din școlile gimnaziale le vor fi prezentate materiale pe teme de educaţie rutieră.

Tot în cadrul activităților derulate în această zi, polițiștii se vor alătura Asociației „Brașovul Pedalează!” în scopul transmiterii unor mesaje pentru prevenirea implicării în accidente rutiere a tuturor participanților la trafic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button