Sport

ONOARE. Ex-„stegarul” Lucian Goian are un coechipier celebru!!!

 

Se știe că fundașul central care a evoluat o perioadă și la FC Brașov a ajuns să activeze în India, la Mumbai FC, acolo unde îl are antrenor pe Alexandre Guimaraes, cu care a colaborat și pe când era legitimat în China, la Tianjin Teda.

Așa cum a destăinuit pentru pipetafotbalului.com (sursa foto), blogul antrenorului brașovean Laszlo Balint, Lucian Goian are, de câteva zile, un coechipier celebru. Este vorba de internaționalul uruguayan Diego Forlan, ajuns la vârsta de 37 de ani.

Despre legendarul atacant, Goian a relatat: „Poate că din punct de vedere fizic nu mai este la nivelul la care era când juca la Manchester United sau Inter Milano, dar acum are în plus experiența de partea sa. Este cu siguranță cel mai bun fotbalist pe care l-am avut coleg în cariera mea de până acum”.

Printre altele, Diego Forlan i-a destăinuit lui Lucian Goian că va rămâne în lumea fotbalului și după ce-și va încheia cariera de jucător: „Iubesc acest sport enorm de mult și voi rămâne în fenomen. Fie că o voi face ca antrenor, conducător sau analist sportiv la vreo televiziune de profil”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button