112

BRAȘOV. Adolescent condamnat definitiv pentru violarea unei fetițe de 9 ani

 

Adolescentul care a abuzat sexual o fetiță de 9 ani, anul trecut, în localitatea brașoveană Săcele, a fost condamnat la sfârșitul acestei săptămâni la măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o durată de 1 an și 6 luni, pentru infracțiunea de viol.
Inculpatul Samuel Hulea și-a primit sentința definitivă, vineri, la Curtea de Apel Brașov.

El fusese condamnat de Judecătoria Brașov, pe 14 ianuarie a.c., la măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o durată de 1 an și 11 luni, dar la Curtea de Apel Brașov a obținut reducerea pedepsei la 1 an și 6 luni.
Băiatul a stat în reținere și arest preventiv din 3 septembrie 2015 până pe 14 ianuarie 2016.

A fost prins de mama victimei

„Pe 2 septembrie (n.r. 2015), în jurul orei 16.45, în timp ce se afla în incinta unui imobil situat în municipiul Săcele, inculpatul a constrâns-o pe persoana vătămată minoră, în vârstă de nouă ani, să întreţină relaţii sexuale normale cu acesta“, conform procurorilor Parchetlui de pe lângă Judecătoria Brașov. El a fost prins de mama fetei, care a intrat întâmplător în camera unde se aflau cei doi.
Pentru faptele comise, inculpatul, în solidar cu părinții lui, trebuie să plătească 7.000 de lei în favoarea victimei, cu titlu de daune morale, conform deciziei judecătorilor.
De asemenea, potrivit sentinței, inculpatului i se vor preleva probe biologice, în vederea introducerii profisului său genetic în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button